Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd.
Σπίτι >
Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd.

Co. ακρίβειας Fuqiang Fuzhou, ΕΠΕ.

FQ ειδικεύεται στην κατασκευή των αυτοκίνητων μερών και της θερμικής μόνωσης του πακέτου μπαταριών της EV, των θερμικών προϊόντων προστασίας δραπέτη υλικών και θερμικών.
  • Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής
Μάρκες: FQ
Αριθ. των υπαλλήλων: 600~700
Ετήσια πωλήσεις: 15,000,000-20,000,000
Έτος Ίδρύσεως: 2005
Εξαγωγή p.c: 30% - 40%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: FUYAO GROUP
Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 2005

Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ο όμιλος Fuqiang ιδρύθηκε το 2005 Ειδικευόμενος στην παραγωγή προϊόντων από καουτσούκ και αφρό. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή προϊόντων από καουτσούκ και αφρό, συμπεριλαμβανομένης της εκτόξευσης, της εκτόξευσης με ένεση, της επεξεργασίας, της κοπής αφρού, της τριβής,στρώση κλπ.. καθώς και την προμήθεια νέων ενεργειακών οχημάτων μπαταρία Flame Retardant Μόνωση και οχημάτων καλωδίων σχοινί με επαγγελματική OEM / ODM ικανότητα.και προσαρμογή αποδεικνύεται από πιστοποιητικά IATF16949 και 134 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.


Λειτουργούμε από στρατηγικές τοποθεσίες στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των Fuzhou, Tianjin, Chongqing, Foshan και Wuhan, και επεκταθήκαμε παγκοσμίως με ένα νέο εργοστάσιο στο Ουζμπεκιστάν το 2023.Η επέκταση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τοπική υπηρεσία και υποστήριξη σε διάφορες αγορές.


Μέσα από τη συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές αυτοκινήτων Tier 1 στον κόσμο, είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε προϊόντα από εξωποιημένο καουτσούκ,προϊόντα χύτευσης από καουτσούκ και προϊόντα τεμαχισμού με ολοκληρωμένες μηχανικές λύσειςΠροσαρμοσμένες λύσεις σφράγισης, απορρόφησης σοκ, απορρόφησης ήχου για τον τομέα των αυτοκινήτων.

Μέσω της συνεργασίας με το Κολέγιο Υλικών και Μηχανικής του Πανεπιστημίου Fuzhou και το Κολέγιο Μηχανικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Γεωργίας και Δασικής του Fujian,Η Fuqiang διατήρησε πάντα την στενή ενσωμάτωση της Ε& Α με τις εφαρμογές.
Υπηρεσία

Είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στον κατασκευαστή αυτοκίνητου φορμαρισμένου λαστιχένιου, εξωθημένου λαστιχένιου και εξωθημένου TPE, τον αφρό και το μη υφανθε'ντα τεμαχισμό υφάσματος, το υγιές ύφασμα μόνωσης και το πλεγμένο καλώδιο χαλκού, συγχρόνως ένας εξουσιοδοτημένος διανομέας του υλικού Nitto Denko και του υλικού του Saint-$l*Gobain.

Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Ιστορία
Η εταιρεία Fugiang Business Entity ((Fuzhou Fugiang) ιδρύθηκε τον Ιούλιο,2005Το εγγεγραμμένο κεφάλαιο είναι 50 εκατομμύρια RMB και βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Dongtai, στην πόλη Qingkou, στην επαρχία Minhou της επαρχίας Fujian.Ο εκτιμώμενος κύκλος εργασιών του 2024 είναι περίπου 360 εκατομμύρια RMB.
 
Η Fuzhou Fugiang Precision Co., Ltd., μια βασική θυγατρική του ομίλου μας, λειτουργεί από στρατηγικές τοποθεσίες στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων της Fuzhou, Tianjin, Chongqing, Foshan,και Wu han και επεκτάθηκε παγκοσμίως με ένα νέο εργοστάσιο στο Ουζμπεκιστάν τον Ιανουάριο του 2024Η επέκταση αυτή υπογραμμίζει την δέσμευσή μας να παρέχουμε τοπική υπηρεσία και υποστήριξη σε διάφορες αγορές.

Ιδρύθηκε το 2005 Ειδικευμένη σε προσαρμοσμένες λύσεις συστήματος θερμικής διαχείρισης μπαταριών EV, η Fugiang Precision εξυπηρετεί διάφορες βιομηχανίες, με έμφαση στα οχήματα νέας ενέργειας, αποθήκευση ενέργειας,βιομηχανικά μηχανήματα, οικιακές συσκευές και ιατρικές εφαρμογές Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξατομίκευση αποδεικνύεται από τις πιστοποιήσεις ISO9001 και lATF16949 και 134 εθνικές πατέντες.Συμμόρφωση με τους αισθητήρες του προτύπου UL τα προϊόντα μας πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσειςΤο εκτεταμένο επιχειρησιακό μας δίκτυο διασφαλίζει ότι παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις θερμικών μπαταριών EV σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1
Η ομάδα μας

Η Fuqiang κατασκευάζει λεπτά, ευέλικτα εξαρτήματα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις αγορές αυτοκινήτων και μεταφορών.σύνδεση, σύνδεση,Σφραγίδες, σφράγιση,θερμική διαχείριση,Προστασία επιφάνειαςΜε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο Fuqiang ςΠαγκόσμια τοποθεσίεςείναι προτιμώμενοι προμηθευτές σε πολλούς από τους κορυφαίους προμηθευτές αυτοκινήτων και OEM.

 

ΜεΠιστοποιητικά ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 και IATF 16949:2016Τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας της Fuqiang είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις των προδιαγραφών OEM και των προτύπων κατασκευής αυτοκινήτων.Η Fuqiang παρέχει λύσεις αυτοκινητοβιομηχανικής τεμαχίσματος για εξαρτήματα με στενές διαμετρικές ανοχές που ταιριάζουν απρόσκοπτα στην τελική συναρμολόγηση.

Επικοινωνήστε με την Fuqiang για να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητές μας στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Κίνα Fuzhou Fuqiang Precision Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

+86-591-22278602
No. 188, Wuchen Road, Dongtai Industrial Park, Qingkou Town, Minhou County
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε